2020-04-29

Bygglov för två nya logistikcentraler i Malmö

Vi har medverkat i två projekt för utvecklaren MG Real Estate och teknikkonsult-företaget MOE A/S. Projekten består av logistikcentraler i Norra Hamnen i Malmö. Båda projekten har nu beviljats bygglov.

Byggnaderna innehåller såväl lager som kontor och är på ca 18.000 kvm respektive 45.000 kvm BTA.

MG Real Estate utvecklar projekt för kommersiella fastigheter inom logistik, handel, kontor och bostäder inom flera länder i Europa.

Illustration: Element Architecten.

2019-12-24

Jul 2019

I år skickar vi en gåva till Unicef för deras arbete med att rädda nyfödda barn i världen.
Vi önskar alla god Jul och gott Nytt År!

2019-12-04

Nu byggs Solbjer

Bottenplattan till radhusen är snart på plats. Till hösten 2020 väntas de första köparna att flytta in i åtta trivsamma hem, mitt i Lunds nya, framväxande stadsdel Brunnshög.

2019-09-03

Nya kollegor!

Vi är glada att få välkomna två nya kollegor, Henning Röschmann och Ingrid Tufvesson, till kontoret. Med de två ombord ser vi fram emot en fartfylld höst!

Läs mer om Henning och Ingrid i vår kontaktlista.

2019-05-16

Morgondoppet - Första spadtaget!

De blivande grannarna i kvarteret Morgondoppet har tagit de första spadtagen på plats i Landskrona, Borstahusen. Vi kommer att följa bygget med stor förväntan.

2019-04-05

Archfilmlund fyller 10 år

Tillsammans med ett par andra arkitektkontor och filmintresserade företag är vi sponsorer av Lunds arkitektur filmfestival. Läs mer om detta på arkitekten.se - klicka här

Jubileumsfestivalen kommer hållas till hösten 2019.

ArchFilmLund 2018: Festival Prize, länk klicka här

2018-12-11

Musikhjälpen 2018

I år sponsrar vi Musikhjälpen.

Anna Hansson har även gjort en fantastisk fin kreation och skapat julens många godbitar samlade i Musikhjälpens "glasbox".

Denna superläckra glaslåda ligger ute på Tradera så bara buda på!

Alla pengarna går självklart till Musikhjälpen.

God Jul på Er!

2018-10-05

Funktionshinderbanan

Vårt företag är en av sponsorerna för Funktionshinderbanan.

Funktionshinderbanan är en kampanj för fler och schysstare LSS-boenden. Människor som bor i LSS-hem ska inte uppleva sin vardag som en hinderbana, eller få vänta i evighet på ett eget hem.

Kampanjen tog plats mellan 10-29 september 2018. Genom en 80 mil lång cykelresa från Gävle till Göteborg pratade initiativtagarna med människor som kan bidra till fler och bättre LSS-bostäder.

Läs mer om Funktionshinderbanan här.

2018-09-05

Vi välkomnar vår nya kollega Kerstin

Vi är mycket glada av att välkomna Kerstin Sigbo i vårt team!

Kerstin har gedigna erfarenheter i stora och komplexa projekt som t ex Max IV-laboratoriet i Lund och nya Triangeln i Malmö. Hon har varit med långa, komplexa processer och avancerad 3D-projektering med fokus på samordning och optimering, Du kan läsa mer om henne i vår kontaktlista.

2018-05-30

Svenska Stadskärnors "preferred partner"

Svenska stadskärnor arbetar för att öka medvetenheten om stadskärnans betydelse som tillväxtgenerator. Bl.a. samlas företag, organisationer och kommuner som har ambitioner att utveckla städerna. Man tillhandahåller också ett viktigt nätverk som kan inspirera och stödja i kommuners och intresseorganisationers arbete.

Vi på Jakobsson Pusterla är stolta över att vara med i organisationens lista av s.k. "Preferred partners" för andra året i rad. Vi berättar gärna mer och lämnar referenser på förfrågan.

Läs mer om Svenska Stadskärnor här.

2018-04-09

Vi välkomnar en ny kollega

Christel Rotqvist började hos oss förra veckan. Christel kommer att jobba som administrativ support. Hon kommer att hjälpa oss som organisatör och med allt som får ett kontor att fungera som bäst.

2017-12-27

Välkommen Piotr!

Piotr Wisniowski började hos oss den 5:e december. Varmt välkommen!